Bröllopsblommor på en budget i Umeå: Tips och tricks

Planeringen av bröllopet är ofta en spännande men kostsam upplevelse. Blommor är en viktig del av dekoreringen och stämningen på bröllopsdagen. Men det är också en av de största kostnaderna för ett bröllop. Om du planerar ditt bröllop på en budget, här är några tips och tricks för att välja och använda bröllopsblommor utan att spräcka banken i Umeå.

  • Vill du skicka blommor till bröllop i umeå? Skicka med blombud umeå.

Planera i förväg

Planering är en viktig del av att hålla sig inom budgeten. Planera dina blommor i förväg och välj dem baserat på säsong, tillgänglighet och pris. Om du bestämmer dig för en specifik blomma som inte är i säsong, kan priset bli högre eftersom det måste importeras.

Välj rätt blommor

Att välja rätt blommor kan göra en stor skillnad i kostnaden. Undvik stora blomsterarrangemang och välj istället mindre, enklare arrangemang. För att spara pengar, välj blommor som är vanliga och lätta att få tag på i Umeå. Populära bröllopsblommor som rosor, liljor, nejlikor och solrosor är bra alternativ för ett bröllop på en budget.

Gör det själv

Att göra blomsterarrangemang själv kan spara dig en hel del pengar. Om du känner dig säker på dina färdigheter, kan du göra egna brudbuketter och andra blomsterarrangemang. Det finns många videor och handledningar på nätet som visar hur du gör olika typer av blomsterarrangemang.

Hyr istället för att köpa

Att hyra blommor istället för att köpa dem kan vara ett bra alternativ om du vill spara pengar. Många bröllopskoordinatorer och blomsterbutiker erbjuder uthyrning av blomsterarrangemang och dekorationer. Detta kan vara ett bra alternativ om du vill ha en påkostad bröllopsdekoration men inte vill betala för att köpa blommorna.

Använd grönsaker och frukt

Att använda grönsaker och frukt tillsammans med blommorna kan vara ett annorlunda och kreativt sätt att dekorera bröllopet på. Detta kan också vara en billigare alternativ till blommor. Populära grönsaker att använda inkluderar broccoli, blomkål och selleri. Populära frukter att använda inkluderar äpplen, apelsiner och kiwifrukter.

Gör blommorna multifunktionella

Att använda blommorna till flera olika ändamål kan också hjälpa dig att spara pengar. Till exempel kan du använda samma blommor för både brudbuketten och för bordsdekorationerna. Du kan också använda små blommor som dekoration på tårtan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *