Om Oss

Välkommen till vår bröllopssajt, där vi som bröllopsplanerare hjälper dig att planera ditt drömbröllop. Vi brinner särskilt för blommor och hjälper dig att välja rätt blommor för varje del av ditt bröllop. Vi förstår hur viktigt det är att välja de perfekta blommorna för att sätta tonen för din speciella dag, och vi tar oss tid att lära känna dig och dina önskemål för att kunna skapa en unik och personlig blomsteruppsättning för ditt bröllop.

Vi tror att varje blommor är unik och att varje bukett har en speciell betydelse för varje situation. Vi kan hjälpa dig att välja rätt blommor för din brudbukett, brudtärnebuketter, bordsdekorationer och andra blomsterarrangemang som du kan tänkas behöva. Vi kan också hjälpa dig att skicka blommor till någon annans bröllop, oavsett var personen befinner sig i Sverige eller utomlands.

Som bröllopsplanerare har vi samarbetat med många olika blomsterleverantörer och vet vilka blommor som fungerar bäst för olika årstider och teman. Vi är också experter på att skapa blommor som passar din budget och stil.

Vi är här för att hjälpa dig att planera en minnesvärd och vacker bröllopsdag med rätt blommor och dekorationer. Kontakta oss idag så vi kan börja arbeta tillsammans för att skapa ditt drömbröllop!