De bästa blomstertrenderna för bröllop i år i Göteborg

Blommor spelar en viktig roll på bröllopsdagen. De lägger till färg, liv och en touch av elegans till en annars vanlig plats. För 2023 års bröllopssäsong i Göteborg, finns det flera nya och spännande blomstertrender att välja mellan. I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på de bästa blomstertrenderna för bröllop i Göteborg.

H1: Naturliga blommor

Naturliga blommor är fortfarande en populär trend för bröllop. De ger en romantisk och bohemisk känsla som många brudpar eftersträvar. Naturliga blommor har också fördelen av att vara mer miljövänliga än syntetiska alternativ. Populära blommor inom denna trend är:

H2: Vildblommor

Vildblommor är en av de mest populära naturliga blomstertrenderna för bröllop i Göteborg. Dessa blommor ger en rustik och lantlig känsla till bröllopet. De är också lämpliga för brudpar som vill ha ett mer avslappnat bröllop. Populära vildblommor inkluderar klockgentian, kärleksört, och smörblomma.

H2: Rosor

Rosor har varit en bröllopstrend i åratal, men de är fortfarande mycket populära. De är eleganta och romantiska och finns i många olika färger. Populära rosfärger för bröllop inkluderar pastellfärger som rosa och lavendel samt mer djärva färger som röd och vinröd.

H1: Blomsterarrangemang

Blomsterarrangemang är ett annat viktigt element på bröllopet. Arrangemangen kan användas som dekorationer för altaret, matbordet och även för brudbuketten. Här är några populära blomsterarrangemangstrender för 2023 bröllopssäsongen i Göteborg.

H2: Sidoskärmen

Sidoskärmen är ett nytt sätt att visa upp blomsterarrangemang på bröllop. Dessa arrangemang placeras på sidan av altaret och ger en vacker bakgrund för brudparet. Populära blommor för sidoskärmen inkluderar kalla liljor, rosor, och hortensior.

H2: Höga och låga blomsterarrangemang

Att blanda höga och låga blomsterarrangemang ger djup och dimension till bröllopsdekor. Höga blomsterarrangemang kan placeras på sidan av dansgolvet och på matsalen, medan låga arrangemang kan användas som centerpieces för borden. Populära blommor för denna trend inkluderar pioner, rosor, och liljor.

H1: Färgtrender

Färgerna på blommorna på bröllopet kan också vara ett viktigt beslut.