Så här skapar du ett blomstrande bröllop med hjälp av blommor i säsong i Sälen

Att planera ett bröllop kan vara en mycket spännande men också stressande uppgift. Att använda blommor i säsong kan hjälpa till att göra denna uppgift lite lättare och skapa ett fantastiskt bröllop i harmoni med naturen. I denna artikel kommer vi att diskutera hur du kan skapa ett blomstrande bröllop med hjälp av blommor i säsong i Sälen, från bordsdekorationer till buketter och annan blomsterdekoration.

Varför använda blommor i säsong?

Att använda blommor i säsong är ett klokt val för ditt bröllop, både ur ekonomisk och miljövänlig synvinkel. När du väljer blommor i säsong, kan du undvika höga kostnader för importerade blommor som inte är tillgängliga i ditt område. Dessutom är lokala blommor bättre för miljön, eftersom de inte behöver transporteras långa avstånd.

Vilka blommor är i säsong i Sälen?

Säsongen för blommor i Sälen sträcker sig från slutet av maj till början av september. Här är några av de mest populära blommorna i säsong i Sälen under denna tid:

1. Pioner

Pioner är en av de mest populära blommorna för bröllop. Dessa blommor finns i olika färger och ger en romantisk och elegant känsla till din bröllopsdekoration.

2. Blåklint

Blåklintar är små, söta blommor som ger en naturlig och lantlig känsla till din bröllopsdekoration. Dessa blommor finns i lila och blå färger och kan användas för att dekorera både borden och buketterna.

3. Rosor

Rosor finns i en mängd olika färger och är en av de mest använda blommorna i bröllopsdekorationer. Dessa blommor kan användas för allt från buketter till bordsdekorationer.

4. Blåbärsris

Blåbärsris är en annan populär blomma som finns i säsong i Sälen. Dessa små, söta blommor ger en rustik känsla och kan användas för att dekorera både buketter och bordsdekorationer.

Planera dina bröllopsblommor

Att planera dina bröllopsblommor är viktigt för att skapa den perfekta dekorationen för ditt bröllop. Här är några tips för att planera dina blommor:

1. Välj din färgpalett

Innan du väljer blommor är det viktigt att bestämma vilka färger du vill använda för ditt bröllop. Färgerna kan anpassas till årstiden och din personliga stil.

2. Bestäm din stil

Vilken stil vill du ha på ditt bröllop? Rustik,