Skicka blommor till bröllopet: Hur man undviker vanliga misstag i kista

Att skicka blommor till bröllopet är en tradition som är mycket uppskattad i Sverige. Blommor är ett sätt att uttrycka kärlek, uppskattning och glädje på ett vackert och minnesvärt sätt. Men att välja de perfekta blommorna kan vara en utmaning, särskilt om man inte är van att hantera blommor eller om man inte har någon erfarenhet av bröllopsblommor. I den här artikeln kommer vi att diskutera de vanligaste misstagen som människor gör när de skickar blommor till bröllop, och hur man undviker dem.

1. Inte välja rätt blommor

Att välja rätt blommor är avgörande när man skickar blommor till bröllopet. Det är viktigt att välja blommor som passar bröllopsfärgerna och som uttrycker kärlek och lycka. Vanliga bröllopsblommor inkluderar rosor, pioner, liljor, hortensior och nejlikor.

2. Inte planera i förväg

Att planera i förväg är viktigt när man skickar blommor till bröllopet. Det är viktigt att ta reda på brudparets preferenser och bröllopsfärger i förväg så att man kan välja blommor som passar. Dessutom bör man beställa blommorna i god tid så att de kan levereras i tid till bröllopet.

3. Inte tänka på bukettens storlek

Storleken på buketten är viktig när man skickar blommor till bröllopet. En för stor bukett kan vara svår att hantera för bruden, medan en för liten bukett kan se obalanserad ut. Det är viktigt att välja en bukett som är proportionerlig med brudens storlek och klänning.

4. Inte tänka på säsongen

Att välja blommor som inte är i säsong kan vara ett dyrt misstag. Det är viktigt att välja blommor som är tillgängliga under bröllopsdatumet för att undvika extra kostnader. Dessutom är blommor som är i säsong oftast fräschare och mer hållbara än blommor som inte är det.

5. Inte välja rätt blomsterarrangemang

Att välja rätt blomsterarrangemang är avgörande när man skickar blommor till bröllopet. Det är viktigt att välja en arrangemang som passar brudparets personlighet och stil. Vanliga blomsterarrangemang inkluderar centerpieces, buketter och corsager.

6. Inte tänka på temat

Att välja blommor som inte passar temat för bröllopet kan vara ett stort misstag. Det är viktigt att välja blommor som passar temat för bröllopet för att skapa en enhetlig och sammanhängande