Vilka blommor ska man undvika att skicka till ett bröllop i England?

Bröllop är en speciell tid för par att fira sin kärlek och samhörighet med familj och vänner. Blommor spelar en stor roll i att skapa en vacker och minnesvärd bröllopsdag, men i England finns det några blommor som man bör undvika att skicka till ett bröllop. I den här artikeln kommer vi att titta på vilka blommor som bör undvikas och varför det är så viktigt att ta hänsyn till engelsk kultur och traditioner när man väljer blommor för ett bröllop.

Varför är det viktigt att välja rätt blommor för ett bröllop i England?

I England har blommor en djup betydelse och symbolik, och det är viktigt att välja rätt blommor för att undvika att skicka oavsiktliga eller olyckliga budskap. Vissa blommor anses till exempel otursbringande eller olämpliga för bröllop på grund av deras historiska associationer med begravningar eller sorg. Att skicka fel blommor till ett bröllop kan också anses som en brist på respekt eller hänsyn till brudparets kultur och traditioner.

Vilka blommor ska man undvika att skicka till ett bröllop i England?

  1. Röda rosor – Röda rosor anses traditionellt som en symbol för passion och kärlek, men kan också kopplas till begravningar och döden. I England är det därför vanligt att undvika att använda röda rosor som bröllopsblommor.
  2. Liljor – Liljor anses vara en symbol för sorg och död i England, och är därför olämpliga som bröllopsblommor.
  3. Vit hyacint – Vit hyacint är en annan blomma som är olämplig för bröllop eftersom den är förknippad med sorg och död.
  4. Blåbärsris – Blåbärsris är en vacker växt som ofta används som dekoration i trädgårdar och på balkonger, men dess små vita blommor är olämpliga för bröllop eftersom de symboliserar sorg och olycka.
  5. Krysantemum – Krysantemum är en vanlig blomma som används i många olika sammanhang, men i England anses den oftast som en symbol för döden och är därför inte lämplig för bröllop.

Vilka blommor är lämpliga för bröllop i England?

  1. Pioner – Pioner är en av de mest populära bröllopsblommorna i England och anses som en symbol för lycka och kärlek.
  2. Hortensior – Hortensior är en annan populär bröllopsblomma som symboliserar tacksamhet, kärlek och lojalitet.
  3. Rosor i pastellfärger – Istället för röda rosor kan man välja rosor i pastellfärger som symboliserar romant